dilluns, 8 de desembre del 2008

Mico Gitanos

8-12-2008. Agüero: Cueva Al-Foraz o Cueva de los Gitanos

Com que el temps semblava estable, malgrat les previsions; avui he quedat amb l'Alberto per anar a Riglos a fer la Sureste clásica (la seva primera via llarga) al Mallo Colorado:




Hem sortit de Zaragoza a les 9:00 i a mig camí ja plovia. Quan hem passat per Ayerbe encara plovisquejava, així que hem canviat els plans i hem anat a visitar la Cueva de los Gitanos, sota el majestuosos Mallos de Agüero:
















Al final, hem salvat el dia fent una mica de boulder i provant un 7b massa difícil per nosaltres.

L'Alberto ha aprés a autoassegurar-se i a montar reunions, que ens anirá molt bé per quan anem a fer via llarga.




















Per cert, a l'esquerra de la cova, hem vist unes quatre vies noves d'esportiva (més senzilles que les de la cova) i hi ha una corda fixa instal·lada on sembla que estan muntant una via llarga amb preses artificials en els trams més llisos de sostre.











Hem acabat el dia a Bolea; un bonic poble da la Sotonera amb una fantàstica colegiata on hem visitat el Sastre del poble: Casbas Creaciones. Es un fabricant de roba de muntanya que treballa fantàsticament bé i a uns preus molt més raonables que Trango, North Face i Cia. Tenen una marca propia: Mountain of Winter i venen a Internet, a Huesca i a Bolea. Una troballa. M´he comprat uns pantalons de trekking per 34€ i uns de soft-cell a 49€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada