dimecres, 12 de març del 2008

Mico post-electoral: calçotada als Ports

Vía Tintín a les Moles + Arrels 140 m V-


M'he passat tot el diumenge fent de vocal en una mesa electoral. Ha estat una de les pitjors experiències de la meva vida: 15 hores en una cadira d'escola per a un nen de 8 anys amb una interventora del PP al costat és per acabar desquiciat. A sobre només et paguen 60 euros. És lamentable.


Aprofitant que et pertoquen 5 hores lliures de feina al dia següent i que l'empresa me'n deu bastantes més, el dilluns he quedat al bar Grau d'Horta de Sant Joan amb en Jordi i la Carme per anar als Estrets a fer una combinació que vaig veure l'altre dia al blog dels kutrescaladors: la via Tintín a les Moles sortint per l'Arrels.

L1+L2:Els dos primers llargs els resolem en un de sol. 30 m de IV- i 25 de IV+. Parabolts.
L3:llarg de trámit, molt curt (III+).

L4: Recte amunt per placa a xapar els 2 primers bolts de l'últim llarg de la Tintín; després flanquegem a l'esquerra 15 o 20 metres per sota el sostre. Trobarem 2 spits i l'última R de l'Arrels.

L5: molt maco. Comencem per la rampa fins a un espit (III+) i després anem a la paret de la dreta a fer una sortida fent ziga-zaga ben assegurada amb 2 espits (V-). Reunió al terra dalt de tot.Baixa d'aquí: un cop a dalt seguim el corriol cap a la dreta fins al rápel de 8 metres que hi ha a la canal.

Després anem cap a l'área de la Franqueta a fer una calçotada:Prácticament tot el camí des de la Gronsa Nord fins a la Franqueta es troba desbrossat i han talat molts arbres. A l'área d'acampada hi ha un cartell de l'ajuntament d'Horta que prohibeix acampar. Algú sap que collons estan fent? Em sembla una destrossa tot plegat.4 comentaris:

 1. Hola Mico!
  Guapa l'entrada. Es la teva primera oi??
  un saludu!

  ResponElimina
 2. Benvingut al Club! aquest calçots fan molt bona cara. Les vies aquestes fa temps que els hi tinc ganes, haurem de baixar abans no faci massa calor.
  Salut i escalades!

  ResponElimina
 3. Ep!!! mico!!! ej je ej!!!espero que us agradés la combinació! a mi personalment la trobo encertada i divertida..i l'últim llarg tot uin regal!

  felicitats per la via i per cumplir amb el deure com a demócrata!!!je je je!!

  ResponElimina
 4. la neteja que has vist a la vora de la pista, no es altre cosa que una prevencio d'incendi.
  si la majoria de les pistes de muntanya estinguesin asi, pot ser no n'hi habrien tans incendis al monte.
  mirau per la part bona.

  ResponElimina