diumenge, 14 de desembre del 2008

Mico Boulder Zgz

Boulder a Zaragoza.

A Zaragoza tenim diferents propostes per entrenar i fer una mica de Boulder: com diu en Cervan, hi ha un bon recorregut al parc de Delícias. Bé, sempre que els municipals o els avis del parc et deixin tranquil.

Els rocódroms de les instal·lacions municipals: CDM Actur, CDM Pepe Garcés, CDM Alberto Maestro, etc. Genial, no hi ha mai ningú: no sé si perquè cal pagar, s'ha de tenir llicència federativa o les mil i una trabes més que t'hi posen.

El de la Universitat: més del mateix.

I finalment, els clubs (Rokal, Montañeros de Aragón, San Jorge, etc.): genial si et vols tancar a un soterrani on es podría criar xampinyons entre les preses i, evidentment, pagant.

Últimament hi ha dues propostes noves: El Camino de la Alfranca; el GR-99 al seu pas entre Zaragoza i La Cartuja per la ribera de l'Ebre. Un lloc on lloguen bicicletes per fer el camí i tenen un petit mur de formigó amb preses que anomenen rocódrom infantil:









Llástima que hagin tancat ara que ve l'hivern (Zaragoza és així). Han desmuntat la paradeta i no sé per què.
La segona opció és el Parc de Covasa; han arreglat la ribera del Riu Gállego i han munta un parell de blocs amb preses (Top 30). Està muntat des de Febrer de 2008 però encara està tot tancat i el anclatges es comencen a rovellar. Genial.




Potser caldrà començar a pensar en muntar una Fuixarda com a Barcelona, aprofitant els nous ponts que hi ha a la ciutat o mirarem de buscar algun mur com al Parc Güell.







1 comentari:

  1. ¿Que pasa JOrdi?Soy JOrge, del gimnasio.Mañana mismo voy a ir probar los bloques,luego te comentare que tal.Yo creo que para entrenar un ratillo despues de currar(me cae a 5 minutos del curro)genial.A ver si montamos una Fuixarda aqui en Zaragoza en algun sitio.

    ResponElimina